Lapas

otrdiena, 2016. gada 5. jūlijs

Elektrotīkla remonts V

Elektrotīkla kapitālie remontdarbi Misas laukos - koka stabu nomaiņa un AMKA kabeļa uzstādīšana- pabeigta.

Neskatoties uz ne pārāk labvēlīgiem laika apstākļiem, remontdarbu laikā plānoto piecu dienu elektrības atslēgumu vietā, elektrības nebija tikai četras dienas, vienu no tām gan darbi ilga līdz plkst. 23.27. Kopumā darbi ilga divas nedēļas.

Tuvojas darbu pieņemšanas termiņš un laiks veikt norēķinu ar uzņēmumu par paveiktajiem  darbiem.

Uz 05.07.2016. remontdarbiem biedri ir iemaksājuši 5385,00EUR, kas ir ļoti labs rādītājs, jo līdzekļi savākti tikai divu mēnešu laikā, tomēr kopējās darbu izmaksas ir 6636,43EUR un pēc darbu pieņemšanas būs jāveic galīgais norēķins.

Sakarā ar to lūdzam līdz 01.09.2016. veikt iemaksu par elektrotīkla kapitālo remontu tiem biedriem, kas to vēl nav izdarījuši.
Lūdzam biedriem atgādināt saviem kaimiņiem par šogad paveikto remontu un nepieciešamību veikt norēķinu.

Šobrīd starpība starp savāktajiem līdzekļiem un norēķinam nepieciešamajiem tiks segta no biedru naudas iemaksām un atgūtajiem parādiem, bet tas ilgākā termiņā iekavēs citu darbu veikšanu Misas lauku saimniecībā.

No biedriem, kas pieteicās iegādāties vecos elektrības stabus, ir saņemts norēķins par tiem un budžets papildināts par 84,00EUR. Drīzumā tiks nodoti arī nevajadzīgie metāli, kas arī papildinās DKS budžetu.

Darbu pieņemšanas komisijas sastāvs aptuveni jau ir zināms, bet interesentiem, kas vēl vēlas būt darbu pieņemšanas komisijā, jāpiesakās rakstot uz e-pastu līdz 11.07.2016. Vēlami biedri ar tehnisko izglītību.


Vecie stabi tuvplānā



Savu laiku nokalpojušie stabi



Fotografēts plkst.23.25 vēl darbu procesā

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru