Lapas

piektdiena, 2020. gada 24. jūlijs

Ielu nosaukumi 2020

Atbilstoši kopsapulces apstiprinātajam darbu plānam jūlija mēnesī pasūtītas ielu nosaukumu zīmes un uzsākta to uzstādīšana. Uz doto brīdi ielu nosaukumu zīmes uzstādītas visās ieplānotajās vietās, izņemot sešas šķērsielas, kur nepieciešami stabi, jo nav žogu pie kā piestiprināt jaunās zīmes.

Ielu nosaukumu plāns izstrādāts aptuveni 15 gadus atpakaļ, to veica biedru izveidota komisija, par pamatu ņemot apkārtnē esošas un kādreiz bijušas nozīmīgas vietas - apdzīvotas vietas, publiskas vietas un viensētas.

Sakarā ar uzstādītajām ielu nosaukumu zīmēm, biedriem nav jāveic nekādas darbības attiecībā uz adreses pārreģistrāciju. Šobrīd ielu nosaukumu piešķiršana un plākšnu uzstādīšana uzskatāma par mūsu kopīgu iniciatīvu, līdz tas tiks reģistrēts valsts adrešu reģistrā vēl nepieciešams ilgstošs darbs. 

Ielu nosaukumi palīdzēs orientēties mums un mūsu ciemiņiem. Ir plānots ievadīt ielu nosaukumus arī navigācijas sistēmā, kā arī izsūtīt shēmas ar ielu nosaukumiem valsts operatīvajiem dienestiem, pastam uc. iestādēm.

Izmaksas - nosaukumu zīmes 434EUR (14EUR/gb.)
Vēl paredzami izdevumi par stabiem.



Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru