Lapas

svētdiena, 2017. gada 27. augusts

Elektrības patēriņa apmaksa/jaunie skaitītāji 2017

Vasaras atpūtas sezona tuvojas noslēgumam, bet pirms doties atpakaļ uz pamata dzīvesvietām, svarīgi atcerēties apskatīt sava elektrības skaitītāja rādījumu un norēķināties par patērēto elektroenerģiju!

Vienlaicīgi atgādinām, ka DKS "Misas lauki" norit pakāpeniska elektrības skaitītāju nomaiņa un pāreja uz elektroniskajiem skaitītājiem. Šobrīd ir uzstādi jau 20 jaunās paaudzes skaitītāji, kas ir precīzāki un lieki netērē elektrību.

Šobrīd ir iespēja pieteikties vēl pāris atlikušajiem skaitītājiem no pēdējās iegādes partijas. Par skaitītāja nomaiņu nav jāmaksā, jāapmaksā tikai paša skaitītāja cena, kas ir 60,98EUR.

Vēršam uzmanību, ka elektrotīklā ir atklāti vairāki vecā parauga mehāniskie skaitītāji, kas lēnām griezušies uz priekšu arī bez elektrības patēriņa, šie skaitītāji ir nomainīti.

Lai pārliecinātos, ka individuālais skaitītājs negriežas uz priekšu mājā jāatslēdz visi drošinātāji vai elektrības patērētāji un jāapskatās skaitītājs. Šādus skaitītājus jānomaina prioritāri, lai neradītu liekus izdevumus lietotājam.

Viens no sakārtotajiem pieslēgumiem

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru