Lapas

sestdiena, 2016. gada 5. novembris

Elektrības tarifs - bez izmaiņām!

2016.gada 5.novembrī DKS "Misas lauki" padomes un pārvaldnieka sēdē, izvērtējot ar Latvenergo noslēgto līgumu, kā arī palielinātos Sadales tīklu tarifus, nolemts vietējo tarifu atstāt bez izmaiņām. Panāktais Latvenergo elektrības cenas samazinājums jaunajā līgumā nosedz Sadales tīklu tarifu sadārdzinājumu, līdz ar to izmaiņas nav nepieciešamas.

Ja pakalpojumu sniedzēji Latvenergo un Sadales tīkli, neveiks neparedzētas izmaiņas savos tarifos, tad arī nākamos divus gadus vietējais tarifs būs 0,167EUR/kWh.

Vēlreiz atgādinām, ka ņemot vērā, ka DKS "Misas lauki" ir savs elektrotīkls un pieslēgums Sadales tīkliem ir kā vienai vienotai juridiskai personai, tad nekādi jaudas vai fāžu skaita samazinājumi biedriem bez nepieciešamības nav jāveic. Nav paredzēti arī nekādi papildus maksājumi par elektrības pieslēgumu.

Tāpat atgādinām, ka vienmēr ir savlaicīgi jāveic maksājumi par patērēto elektroenerģiju, lai DKS "Misas lauki" var savlaicīgi norēķināties ar elektrības piegādātāju. Īpašs atgādinājums atstājot īpašumu ziemas mierā - elektrības patēriņam ir obligāti jābūt apmaksātam pilnā apmērā.

Priecīgus tuvojošos valsts svētkus!

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru