Lapas

pirmdiena, 2020. gada 13. aprīlis

Uzmanību! Zādzības! 2020

Šodien 13.04.2020. no iedzīvotājiem saņemta informācija par zādzībām!

1. Informācija par zādzību ar iekļūšanu un īpašuma izdemolēšanu, īpašums atrodas gar autoceļu V1010. Precīzs notikuma laiks nav zināms.

2.Informācija par zādzības mēģinājumu, īpašumā, kas atrodās netālu no transformatora. Uzlauztas durvis, nostrādājusi signalizācija un zagļi aizmukuši. Notikums naktī no 12.uz 13.aprīli ap plkst.02.00.

3. Apsekojot teritoriju, konstatēts, ka izsists stikls un notikusi ieklūšana vēl vienā īpašumā gar autoceļu V1010. Precīzs laiks nav zināms.

Informēta Valsts policija, uzsāktas izmeklēšanas darbības! Jāatceras, ka par katru šādu notikumu ir jāinformē policija, neatkarīgi no tā vai ir nodarīti materiālie zaudējumi.

Lūdzam sniegt informāciju, kas varētu tieši palīdzēt noskaidrot šos noziedzīgos nodarījumus izdarījušās personas. ATLĪDZĪBA GARANTĒTA!

Misas lauku iedzīvotāji konstatējot šādus aizdomīgus transportlīdzekļus vai aizdomīgas personas mūsu teritorijā tiek aicināti informēt tiesībsargājošās iestādes.

Pašvaldības policija Baldone
http://www.baldone.lv/lv/sabiedriba/sabiedriska_kartiba_/

Valsts policija Baložu iecirknis
http://www.vp.gov.lv/?id=153&said=62&topid=157

Jāatceras, ka nepiederošām personām nav ko darīt Misas lauku teritorijā, ikvienam no mums ir tiesības pajautāt nepazīstamai personai, ko tā dara šajā teritorijā, pie iespējas uzņemot personas vai transportlīdzekļa attēlus, fiksējot īpašas pazīmes un numurzīmes.

Īpašuma drošību paaugstina un var palīdzēt mazināt potenciālos zaudējumus:
- signalizācija
- videonovērošana
- apsardzes pakalpojumu izmantošana
- īpašuma apdrošināšana
- labas kaimiņattiecības un savstarpēja sadarbība īpašumu pieskatīšanā
- pastaigas un iedzīvotāju aktivitātes mūsu teritorijā gan diennakts gaišajā, gan tumšajā laikā

Kategoriski nav pieļaujama bojātu signalizāciju izmantošana, piemēram, kad signalizācija skan bez iemesla, šādas situācijas vairo līdzcilvēku vienaldzīgu attieksmi. Signalizācijas jāsaved kārtībā, tai skaitā jārūpējas par akumulatoru kapacitāti, lai signalizācija darbotos arī tad, ja nav elektrības.

Tas vai sāksies jauns zādzību vilnis, lielā mērā ir atkarīgs no tā, cik liela būs mūsu pretdarbība. Zagļi/demolētāji ir jānoķer!



Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru