Lapas

otrdiena, 2015. gada 27. oktobris

Sporta/bērnu rotaļu laukuma attīstība

2016. gada pavasarī DKS "Misas lauki" īpašumā VALDES paredzēts attīstīt sporta un bērnu rotaļu laukumu.

Mērķis ieinteresēt un radīt iespēju Misas lauku patstāvīgajiem un vasaras iedzīvotājiem nodarboties ar sportu un popularizēt veselīgu dzīvesveidu.

Sporta laukuma iekārtojumu paredzēts veidot tā, lai tur būtu ko darīt ikvienam neatkarīgi no vecuma.

Galvenie virzieni: metāla konstrukciju vingrošanas rīki - pievilkšanās stieņi un līdztekas, līdzsvara stienis. Koka konstrukciju aprīkojums mazajiem sportotājiem.

Ņemot vērā, ka no Misas lauku budžeta šī projekta realizācijai var atvēlēt tikai nelielu daļu no nepieciešamajiem līdzekļiem, ir nepieciešams arī brīvprātīgs atbalsts no iedzīvotāju puses.

Daļēji iedzīvotāji jau ir saziedojuši nepieciešamos metāla materiālus, tomēr, lai sporta laukuma aprīkojums būtu pilnvērtīgāks un plašāks, ir nepieciešami papildus materiāli.

Tādēļ, ja kādam ir liekas metāla caurules vai koka brusi un dēļi, lūgums šos materiālus ziedot Misas lauku sporta laukuma attīstīšanai.

Par materiālu ziedojumu iespējams vienoties sazinoties ar pārvaldnieku.

Ja ir vēlme palikt anonīmam, ziedojumu/dāvinājumu iespējams veikt materiālus vienkārši novietojot pie noliktavas ēkas zem jumta.

Papildināts 30.12.2015.
Uz doto brīdi papildus ir saņemtas vairākas metāla caurules, kā arī pieteicies biedrs, kas bez atlīdzības gatavs palīdzēt ar metināšanas darbiem.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru