Lapas

pirmdiena, 2022. gada 2. maijs

Iemaksa ceļa remontam 2022

ATLIKTS 

2022.gada 30.aprīļa kopsapulcē nolemts realizēt sen apspriesto plānu par Misas lauku ciemata galvenā ceļa - Rīgas ielas pārklāšanu ar melno segumu. Paredzēts veikt darbu dubultās virsmas apstrādes tehnoloģijā, kas ir segums, kāds redzams Dzimtmisā.

Kopējās izmaksas plānotas līdz 17'000EUR, tas ir lētākais saņemtais piedāvājums, kas spēkā līdz šī gada jūnijam. Pašvaldībā jau rudenī iesniegts pieteikums par līdzfinansējuma piešķiršanu, lēmums šajā jautājumā tiks pieņemts maija beigās. Tomēr kopsapulcē nolemts realizēt plānu neatkarīgi no pašvaldības lēmuma. Ja pašvaldība līdzfinansēs projektu, tad proporcionāli biedru iemaksa tiks atgriezta vai ieskaitīta elektrības/biedra naudas apmaksā.

Paredzēts pārklāt ceļu 670m garumā, no vārtiem līdz pēdējam krustojumam. Kas novērsīs putekļus, samazinās auto nolietojumu, samazinās trokšņu līmeni, kā arī ikgadējos izdevumus griederējot un papildinot sķembu segumu. Mūsu ciemata galvenais ūdensvads neatrodās zem ceļa seguma, tādējādi tā remonti vai nomaiņa nākotnē būs iespējama nebojājot ceļa segumu.

Katram biedram ne vēlāk kā līdz 2022.gada 15.jūnijam jāveic iemaksa ceļa remontam 100EUR apmērā pārskaitot uz DKS "Misas lauki" bankas konta numuru.

Gadījumā, ja kādam biedram nepieciešams sadalīt maksājumu ilgākā laika periodā, par to jāraksta misaslauki@inbox.lv.

Biedri, kam ir iespējas, var veikt arī lielāku iemaksu, kas vēlāk tiks ieskaitīta elektrības vai biedra naudas apmaksai.


ATLIKTS

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru