Lapas

trešdiena, 2020. gada 18. marts

Misas laukos viss notiek! 2020

Dzīve mūsu ciematā rit pilnā sparā, nekādi vīrusi nekavē un nekavēs Misas laukus!

Aicinām ievērot oficiālos un pamatotos atbildīgo valsts iestāžu lēmumus. Mūsu teritorijā kādu laiku iztiksim ar mutisku sasveicināšanos bez fiziska kontakta, mutisku labdien var papildināt ar draudzīgu rokas mājienu kaimiņam.

Ja, kādam parādījies vairāk brīva laika nekā ierasts, to var izmantot savas sētas pēc ziemas sakārtošanai un attīstīšanai, piemēram, nogrābt aizķērušās lapas savā un pieguļošajā teritorijā, apgriezt augļkoku zarus, taisnot žoga stabus, palīdzēt kaimiņiem u.tml. Ja viss sētā jau padarīts, ir iespējas sazinoties saņemt informāciju par kādiem talkas darbiem un paveikt tos jau tagad.

Kā zināms fiziskas aktivitātes svaigā gaisā stiprina imunitāti un norūda!

Neierasti agri Misas laukos ieradušies vasaras iedzīvotāji, kas tikai priecē, sakarā ar to, ja būs atbilstoši laika apstākļi, centrālo ūdens apgādi pieslēgsim ātrāk, aprīļa pirmajās nedēļās.

Visi ML pakalpojumi tiek nodrošināti ierastajā kārtībā, elektrības parādi varētu būt mazāki, tomēr pirms vasaras tie noteikti samazināsies.

Sakarā ar pulcēšanās ierobežojumiem, ML kopsapulci visticamāk organizēsim elektroniskā formātā, par ko informācija sekos.

Lielā talka pie mums notiks, darbi tiks sadalīti pa posmiem ilgākā laika periodā.

Viss notiek!






Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru