Lapas

trešdiena, 2019. gada 18. septembris

Paveiktie elektrotīkla remontdarbi augusta un septembra mēnesī 2019

Misas laukos augusta otrajā pusē un septembra pirmajā pusē veikti vairāki vietējā elektrotīkla remontdarbi. Tajā skaitā mainīti pieslēguma kabeļi no skaitītāja līdz gaisa vadu līnijai, veikta sadales kastu apkope un nostiprināšana, drošinātāju maiņa.
Darbi veikti periodā, kad ciematā paliek arvien mazāk vasaras iedzīvotāju, bet pirms apkures sezonas sākuma.
Kopējās darbu izmaksas darbs, darbaspēka nodokļi, jauni materiāli, materiāli no iepriekšējām iegādēm - ~670EUR. Remontdarbi paveikti elektriķim ierodoties vairākos piegājienos.

Jauni pieslēguma kabeļi šādiem īpašumiem - 53, 127, 137, 139, 55, 47/49, 173, 174, 176.

Sakarā ar iepriekš konstatētu elektrības pieslēguma kabeļa gaisa vadu līnijai bojājumu posmā, kas atrodas zem zemes, turpmāk individuālo pieslēguma kabeļu ievilkšana kastē caur zemi vairs netiks pieļauta. Attiecīgi kabelis no gaisa vadu līnijas sasniedz skaitītāju nenokļūstot zemē, tādējādi iespējams patstāvīgi kontrolēt tā tehnisko stāvokli.

Remontdarbi ļaus nodrošināt elektrības padeves stabilitāti un nepārtrauktību gan individuālajiem lietotājiem, gan visam ciematam kopumā.

Šogad paredzētā vēl viena plānveida elektrotīkla būtisku remontdarbu diena, kā arī sakarā ar iedzīvotāju vēlmi, lai pie viņu īpašumiem tiek uzstādītas ielu laternas, būs jāveic vairāki elektromontāžas darbi, tomēr sakarā ar šiem darbiem nav paredzēta ilgstoša elektrības atslēgšana.

Jauns pieslēguma kabelis

Jauns kabelis

Jauns kabelis, iepriekš no 3 fāzēm 2 jau bija nodegušas


Izmantojam iepriekšējo remontdarbu atlikumus

Pie 161zg. atkal laiks apgriezt tūjas

Kaste ar trīs skaitītājiem, atbilstoši noteikumiem izlikta ārpus teritorijas

Jauns kvalitatīvs kabelis

Jauns kabelis un sadales kaste izlikta ielas pusē

Jauns kabelis līdz GVL un paralēlajam pieslēgumam

Jauns kabelis

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru